Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان غربی نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی گفت: مسئولان از هم‌اکنون به فکر حل معضل سیب استان باشند.

حجت الاسلام سید مهدی قریشی امروز ۲۸ مرداد ماه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته ارومیه که در مصلی شهر برگزار شد، بااشاره به معضل سیب ارومیه و تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر حل این مشکل اظهار کرد: مسئولان باید به فکر حل مشکل سیب استان باشند و این معضل را مدیریت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: کارشناسان جهاد کشاورزی، نسبت به اصلاح نوع کشت و روش‌های آبیاری به کشاورزان راهنمایی‌های لازم را ارائه کنند. 

نماینده ولی فقیه در استان همچنین با اشاره به موضوع کم آبی و خشکسالی بر لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب شرب و کشاورزی تاکید و تصریح کرد: متاسفانه در مرکز استان بعضی مناطق شهری با مشکل قطعی مکرر و طولانی مدت آب مواجه هستند که شرکت آب باید مدیریت لازم را داشته باشد و چاره‌ای بیندیشد. 

امام جمعه ارومیه با انتقاد از اینکه در مضیقه بودن مردم در موضوع آب قابل قبول نیست، گفت: شرکت آب با استقرار تانکرهای آب در مناطقی که افت فشار و یا احتمال طولانی مدت قطعی آب وجود دارد، نیاز آبی مردم را مرتفع کند.

وی تاکید کرد: باید جهادی و شبانه‌روزی تلاش شود تا مشکلات مردم مرتفع گردد. 

امام جمعه ارومیه با اشاره به مصادف شدن ۳۰ مردادماه با روز جهانی مسجد با بیان اینکه مساجد از دیرباز پایگاه دین، وحدت و مکانی مقدس هستند، اظهار کرد: ضروری است مؤمنان بر حضور در مساجد مداومت ورزند. ثواب و اجر نماز جماعت در مسجد بسیار بیشتر از نماز  در خانه است. 

قریشی بابیان اینکه مساجد باید رونق یابد، ادامه داد: باید اهل خانواده و جوانان را با مساجد آشنا کنیم. 

نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه در اداره مساجد باید همه مشارکت کنند، بر رعایت چندین نکته تاکید و اظهار کرد: مساجد و مصلی‌ها باید تمیز باشند و موارد بهداشتی در این مکان مقدس رعایت شود، همچنین عده‌ای از بسته بودن مساجد گلایه داشتند لذا باید درب مساجد همیشه به‌خصوص در ساعات اقامه نماز باز باشند.

وی بر لزوم مراقبت از حسد تاکید کرد و گفت: مردم نباید نسبت به هم حسد بورزند چرا که خداوند متعال مؤمنان را از این خصلت مذموم حذر کرده است. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی قطعی مکرر آب مساجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۱۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین کنگره علمی «وانا» در شهر ارومیه برگزار می‌شود

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، کنگره علمی وانا با رویکرد پرداختن به آخرین دستاوردهای علمی در حوزه درمان ناباروری، پزشکی تولید مثل، علوم سلولی، سلول‌های بنیادی و بیوتکنولوژی در سطح جهانی و با تمرکز بر کشورهای منطقه وانا شکل گرفته است. تمرکز این رویداد علمی بیشتر بر گسترش تحقیقات و مطالعات در زمینه تولید مثل و کارآزمایی‌های بالینی و افزایش ارتباطات منطقه‌ای به ویژه با کشورهای همسایه، کشورهای غرب آسیا و شمال آفریقا است.

احمد وثوق‌ دبیر علمی این کنگره در گفت‌وگو با رسانه‌ها، گفت: امسال سومین کنگره سالیانه تولید مثل و درمان ناباروری به مدت دو روز در تاریخ ۲۷ تا ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با همکاری پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان آذربایجان غربی در شهر ارومیه برگزار می شود.

وی افزود: در این کنفرانس برگزاری کارگاه های علمی و حضور و سخنرانی دانشمندان مختلف از کشورهای شمال آفریقا، غرب آسیا  و متخصصین کشور را خواهیم داشت. دانشمندان کشورهای عمان، لبنان، سوریه،  عراق، ترکیه و چند کشور خارج از منطقه وانا در این کنفرانس همکاری دارند. بیشتر سخنرانی های علمی به صورت مجازی خواهد بود و در نهایت از بهترین سخنران پس از نظرخواهی ازشرکت کنندگان تقدیر به عمل می آید.

دبیر علمی سومین کنگره بین المللی وانا با اشاره به محورهای علمی این کنگره گفت: پایش فرزندان حاصل از درمان‌های ناباروری، مسائل اخلاقی و حقوقی، نقش تصویربرداری، تأثیر عوامل محیطی و سبک زندگی، ارتقاء پیامدهای کمک باروری، چالش‌ها، مدیریت و گزینه‌ها، حفظ باروری در بیماران سرطانی، نقش جراحی در ارتقاء پیامدهای تکنیک‌های کمک باروری از محورهای این کنفرانس است.

وی با بیان اینکه کنگره بین المللی وانا به زبان انگلیسی برگزار می‌شود و شرکت کنندگان در دوره های جنب کنگره می توانند به صورت رایگان در کنگره شرکت کنند، تصریح کرد: اساتید، پژوهشگران و دانشجویان برای آگاهی از محورهای برنامه می‌توانند به وب‌سایت کنگره به نشانی اینترنتی https://wanasociety.com و برای ثبت نام به وب‌سایت معاونت آموزش پژوهشگاه رویان مراجعه کنند.

این کنگره علمی که زمینه ساز پژوهش‌های مشترک علمی است با موضوع پیامدهای تکنیک‌های کمک باروری (ART Outcome) به عنوان شاخه‌ای از کنگره بین المللی رویان و با رویکرد پرداختن به آخرین دستاوردهای علمی در زمینه پیامدهای تکنیک‌های کمک باروری در سطح جهانی و با تمرکز بر کشورهای منطقه  WANA [West Asia and North Africa] برگزار خواهد شد.

گفتنی است «سومین کنگره بین المللی کشورهای غرب آسیا و شمال آفریقا (وانا)، اردیبهشت ۱۴۰۳» توسط مرکز تحقیقات بهداشت باروری دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی در شهر ارومیه برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سومین کنگره علمی «وانا» در ارومیه برگزار می‌شود
  • سومین کنگره علمی «وانا» در شهر ارومیه برگزار می‌شود
  • وعده‌های مدیریتی « تاکید بر اتمام هرچه سریع‌تر آزادراه ارومیه-تبریز» ادامه دارد
  • قطعی برق در ارومیه
  • وزیر صمت: مشکل اصلی صنعتگران تحریم نیست، تنوع نرخ ارز ام الفساد است
  • افزایش حجم آب دریاچه ارومیه به ۲.۵ میلیارد مترمکعب
  • طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد
  • عدم صدور ویزا همچنان مشکل جدی ماست/ المپیک را قطعی شده می‌دانم
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • تاکید رئیسی بر استفاده از مساجد در حوزه آسیب‌های اجتماعی