Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@17:31:11 GMT

دلیل افت فشار آب در برخی محلات کرمانشاه چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۷۶۰۹۳

دلیل افت فشار آب در برخی محلات کرمانشاه چیست؟

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، مدتی‌ست برخی از محلات شهر کرمانشاه دچار قطعی و یا افت فشار آب شدند که این مشکل هنوز هم کم و بیش در برخی از نقاط در ساعاتی از بعدازظهر ادامه دارد، حالا مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه توضیحاتی درباره چرایی این قطعی و افت و فشار آن ارائه داد.

علی مرادی اظهار کرد: چند محله از منطقه یک شهر کرمانشاه به علت تعمیراتی که در تصفیه‌خانه شهید نظری داریم با افت فشار آب مواجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این تعمیرات بدین منظور انجام می‌شود تا شهروندان در زمان پیک مصرف که معمولا از اواسط خردادماه آغاز می‌شود، کمتر شاهد افت و یا قطعی آب باشند.

مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه اضافه کرد: همچنین مشترکان منطقه ۲ امور آبفا شهر کرمانشاه در محله‌های شهرک نجفی، فرهنگیان فاز یک ضلع شمالی و جنوبی، خیابان گلستان، ظفر شمالی و جنوبی، قسمتی از میدان مرکزی خیابان هفتم، نهم و کوچه‌های اطراف آن، بلوار زن، گذرنامه و چغامیرزا با توجه به اینکه امروز، ۱۴ اردیبهشت‌ماه امور آبفا منطقه ۲ به منظور تقویت شبکه توزیع این مناطق در حال انجام عملیاتی است از ساعت ۱۴ لغایت ۱۸ با افت فشار و قطعی آب مواجه می‌شوند.

وی از مشترکان این مناطق خواست با مدیریت مصرف و اجتناب از مصارف ضروری همکاری لازم را با پرسنل داشته باشند و گفت: با توجه به اینکه مخازن از شب گذشته پُر شده، اگر مشترکان صرفه‌جویی داشته باشند احتمال دارد تنها با افت فشار مواجه شوند و یا ساعت قطعی آب کاهش یابد.

مرادی در پایان، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه این دومین سال خشکسالی شدید است از هم‌استانی‌ها درخواست داریم خشکسالی و کمبود آب را باور کنند تا با مدیریت مصرف تنش آب را کمتر احساس کنند.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه فارس مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه علی مرادی قطعی افت فشار کمبودآب تعمیرات افت فشار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۶۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنترل چاه‌های کشاورزی بهترین راهکار تعادل در مصرف آب

معاون حفاظت و بهره‌برداری آب منطقه‌ای فارس با اشاره به اهمیت حفظ منابع آبی، بهترین راهکار تعادل رساندن منابع و مصارف علاوه بر طرح احیا و تعادل‌بخشی را کنترل اضافه برداشت‌های بی‌رویه‌ای که از طریق چاه‌های پروانه‌دار انجام می‌شود، دانست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، کرامت‌الله کریمی مزیدی در نشست شورای انسجام‌بخشی صنعت آب و برق در راستای پیشرفت اجرایی شدن شیوه‌نامه مدیریت توامان منابع آب و مصرف برق چاه‌های کشاورزی در شیراز با اشاره به وضعیت منابع آب استان گفت: تا امروز، میزان 247 میلی‌متر میانگین بارش ایستگاه‌های منتخب استان در سال آبی جاری است و کاهش حدود 17درصدی، نسبت به میانگین بلند مدت بارش استان داریم.

عضو هیئت مدیره و معاون حفاظت و بهره‌برداری آب منطقه‌ای فارس بهترین راهکار تعادل رساندن منابع و مصارف علاوه بر طرح احیا و تعادل‌بخشی را کنترل اضافه برداشت‌های بی‌رویه‌ای که از طریق چاه‌های پروانه‌دار انجام می‌شود، دانست و افزود: حجم زیاد کسری مخزن فارس از طریق برداشت‌های غیر مجاز از چاه‌های پروانه‌دار مدیریت می‌خواهد.

وی با بیان اینکه عزم جدی به منظور مدیریت برداشت از چاه‌های کشاورزی وجود دارد، ادامه داد: شیوه‌نامه مدیریت توامان منابع آب و مصرف برق چاه‌های کشاورزی با امضای مقام عالی وزارت نیرو در اردیبهشت‌ماه 1402 به کلیه شرکت‌های آب منطقه‌ای، شرکت‌های برق منطقه‌ای، شرکت‌های توزیع برق استانی و شرکت توانیر ابلاغ و موظف به اجرای شیوه‌نامه موصوف شدند. 

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای فارس با تصریح اینکه چنانچه چاه‌ها مجهز به کنتور باشند، حجم آب از آن طریق محاسبه خواهد شد، گفت: در صورت نداشتن کنتور، حجم برداشت آب بر اساس میزان انرژی مصرفی اندازه‌گیری می‌شود.

کریمی مزیدی با بیان اینکه بر این اساس مشترکان به سه قسمت تقسیم می‌شوند، گفت: نخست مشترکینی هستند که مصرف انرژی چاه آنها در محدوده سهمیه انرژی مجاز ماهانه یا حداکثر تا 3.1 برابر بیش از آن است، از نظر مصرف انرژی به عنوان مشترک با مصرف مجاز محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: دوم مشترکانی هستند که مصرف انرژی ماهانه آنها از 3.1 تا 7.1 برابر بیش از سهمیه انرژی مجاز ماهانه است، از نظر مصرف انرژی به عنوان مشترک پرمصرف محسوب می‌شوند و سوم مشترکانی هستند که مصرف انرژی ماهانه آنها بیش از 7.1 برابر بیش از سهمیه انرژی مجاز ماهانه است، از نظر مصرف انرژی به عنوان مشترک بد مصرف محسوب می‌شوند.

کریمی مزیدی در پایان گفت: نحوه برخورد با مشترکین هر 3 گروه پس از ارسال پیامک و توجیه مشترک و نیز مراجعه گروه‌های گشت و بازرسی به محل چاه و بازدید میدانی مبنی بر مشخص شدن نحوه مصرف انرژی است.

انتهای پیام/424/.

دیگر خبرها

  • کنترل چاه‌های کشاورزی بهترین راهکار تعادل در مصرف آب
  • استان البرز با کاهش منابع آبی مواجه است
  • افزایش هزینه و از دست دادن بازار، مشکلات صنایع در اثر قطعی برق
  • اجرای ۴۵ برنامه ویژه دهه کرامت در منطقه ۷ اصفهان
  • جزئیات اجرای زیرگذر میدان سپاه اعلام شد
  • کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه به منطقه ۴ رسید
  • کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه به منطقه ۳ رسید
  • موانع آبگیری سد قشلاق صحنه
  • کمک جمعیت هلال احمر به ۱۲۲ نفر از آسیب دیدگان سیلاب و آبگرفتگی‌
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد | این خودروها از چه برندی هستند؟ + جزئیات