Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - کارخانه توربافی چابهار که دو سالی است در منطقه آزاد راه افتاده حالا قابلیت تامین همه نیاز تور صیادی ایران را دارد؛ با این حال قطعی مکرر برق، آب و تلفن و نبود زیرساخت‌ها این کارخانه‌ را از نقش‌آفرینی در بازارها عقب می‌زند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سواحل مکران ، سازمان شیلات ایران می‌گوید بیش از نیمی از صید تجاری و صنعتی ایران از بنادر سیستان  و بلوچستان تامین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

24 هزار صیاد، 930 فروند لنج و یک هزار و 400 قایق صید و صیادی حتماً نیاز به تور و اداوت در سریعترین زمان ممکن دارند؛ در این راستا یک کارخانه توربافی حدود دو سال است در منطقه آزاد چابهار راه افتاده و تور و اداوت صیادی را تامین می‌کند.

خبرهای جدید از ساخت دوباره فرودگاه چابهار بعد از یک سال توقف/ احتمال از سرگیری عملیات عمرانی تا یک ماه آینده قوت گرفت+فیلم فعالیت کشتی ترالر "فردوس" در آب‌های عمان/ مرکز تحقیقات آب‌های دور چابهار صید ترال را تکذیب کرد نخستین نمایشگاه لجستیکی بین‌المللی ایران در چابهار برگزار می‌شود

مدیر کارخانه می‌گوید: به دلیل نیاز مبرم منطقه، در طول مدت هشت ماه کارخانه را احداث و تولید را آغاز کرده‌ایم و حالا یک نقطه عطف برای تامین تور و ادوات صیادی ایران است. این کارخانه ظرفیت تولید سالانه 20 هزار طاقه تور را دارد و می‌تواند همه نیاز ایران را تامین کند؛ با این حال واردات بی‌رویه و نبود زیرساخت و قطعی مکرر برق و تلفن و آب توربافی چابهار را از بازار عقب می‌زند.

انتهای پیام/395/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مناطق دریایی سیستان و بلوچستان منطقه آزاد چابهار مناطق دریایی سیستان و بلوچستان منطقه آزاد چابهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۹۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها که در جلسه علنی مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲ مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید طی نامه شماره ۲۵۴۰۶ مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ توسط رئیس جمهور ابلاغ شد.

در ابلاغیه رئیس جمهور خطاب به وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت صمت، سازمان برنامه و بودجه کشور و بانک مرکزی آمده است: در اجرای اصل یکصد و بیست و سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به پیوست «قانون تأمین مالی تولید و زیرساختها» که در جلسه علنی روز سه شنبه مورخ بیست و دوم اسفند ماه یکهزار و چهارصد و دو مجلس شورای اسلامی، تصویب شده و در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ به تأیید شورای نگهبان رسیده و طی نامه شماره ۶۵-۱۱/‏۶۷۱۴‬ مورخ ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ مجلس شورای اسلامی واصل گردیده است، جهت اجرا ابلاغ می‌گردد.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح مطالعاتی جزایر لارک و بوموسی آغاز می شود
  • تامین ۱۰ قلم داروهای راهبردی مورد نیاز زیمبابوه به کمک ایران
  • افزایش هزینه و از دست دادن بازار، مشکلات صنایع در اثر قطعی برق
  • بازار آبزیان در بندر صیادی جلالی بوشهر احداث می‌شود
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند
  • دیگر چیزی از بخش کشاورزی و شیلات غزه باقی نمانده است
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • منطقه آزاد چابهار در مسیر ساخت نیروگاه خورشیدی