Web Analytics Made Easy - Statcounter

ولی اسماعیلی در گفت‌وگو با مهر، اظهار کرد: هر چند در روزهای گذشته و با تلاش آب و فاضلاب مشکل قطعی آب شهر گرمی و برخی روستاها برطرف شده اما به هیچ وجه فشار آب ساکنان گرمی رضایت‌بخش نیست و باید از طریق نصب دستگاه‌های مجهز به ویژه الکتروپمپ بحران آب در این شهرستان برطرف شود.

وی به ترمیم خط انتقال آب گرمی از منطقه جعفرآباد و جلوگیری از پرت آب در سال‌های اخیر اشاره کرد و گفت: هر چند به گفته مسئولان ۲۰ لیتر در ثانیه بر آب مصرفی گرمی افزوده شده اما در عمل چنین موضوعی از سوی شهروندان در فشار آب منازل احساس نمی‌شود و ضروری است آب و فاضلاب استان به سرعت مشکل آب گرمی و روستاهای اطراف را به صورت جدی و اساسی رفع کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: چنانچه این مشکل برطرف نشود ما وزیر نیرو را با تذکر و استیضاح در مجلس مورد بازخواست قرار خواهیم داد و سعی و تلاشمان بر این خواهد بود تا این امر به نارضایتی عمومی منجر نشود.

اسماعیلی از بابت مشکلات کم آبی در روستاها از اهالی روستاهای گرمی عذرخواهی کرد و افزود: به مسئولان شرکت آب منطقه‌ای متذکر شدیم با توجه به احداث چندین سد در بالادست رود ارس به ویژه در ترکیه بحران آب و کمبود منابع این بخش دور از ذهن نیست و بهتر است مسئولان از هم اکنون طراحی لازم را برای تخصیص منابع آب از ارس انجام داده تا در سال‌های آینده در تأمین منابع آب منطقه مغان مشکل و گره‌ای به وجود نیاید.

وی به طراحی راه آهن اردبیل به سمت مغان به طول ۲۸۳ کیلومتر اشاره کرد و ادامه داد: در اجرای این پروژه ۵۰ هزار میلیارد تومان منابع نیاز است که امیدواریم از سال آینده و با تأمین منابع ملی احداث خط ریلی اردبیل به مغان که یکی از ایستگاه‌های مهم آن در گرمی خواهد بود، شروع شود.

اسماعیلی همچنین گرمی را بهترین نقطه راه‌اندازی منطقه آزاد اعلام کرد و گفت: تمام شرایط برای راه‌اندازی منطقه آزاد نظیر اراضی بدون معارض و همچنین مرزی بودن در محدوده گرمی وجود دارد و در این شهرستان منابع طبیعی آمادگی واگذاری اراضی خالص و بدون معارض را تا ۷۶ درصد به اجرای منطقه آزاد فراهم کرده و امیدواریم هر چه سریع‌تر بستر و زمینه این امر شکل بگیرد.

نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی اولویت تأمین منابع آب از سد عمارت را متوجه شهروندان گرمی و همچنین منطقه موران دانست و تصریح کرد: سد عمارت به ظرفیت ۱۸۲ میلیون متر مکعب در مراحل پایانی احداث بوده و آبگیری آن به سرعت آغاز می‌شود که ۹۵۰ میلیارد تومان منابع در هفته‌های گذشته برای تکمیل این پروژه اختصاص یافته است.

کد خبر 5268134

منبع: مهر

کلیدواژه: وزیر نیرو آب شرب اردبیل ولی اسماعیلی شهرستان گرمی ویروس کرونا عید غدیر خم واکسن کرونا آمار کرونا بوشهر کرمانشاه گرگان اردبیل ایلام شیوع کرونا عکس استانها واکسیناسیون مجلس شورای اسلامی سیلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۲۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ورود حوزه علمیه به عرصه درختکاری و حفظ منابع طبیعی

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: حوزه علمیه قم باید به سرعت هرچه بیشتر به سمت بحث‌های علمی و تخصصی نسبت به درخت و درختکاری و حفظ منابع طبیعی برود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام احمد مبلغی در نشست علمی درخت‌کاری از منظر فقه محیط‌ زیست که با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی در موسسه عالی فقه و علوم اسلامی قم برگزار شد، گفت: شاید نزد خیلی از ما و حوزه علمیه این ذهنیت باشد که بحث از درخت و درختکاری از یک اولویت بالایی برخوردار نیست، یا اگر هم هست یک کار اجرایی است که ارتباطی با فقه ندارد و اگر هم به آن ارتباط داشته باشد یک امر مستحبی است، و درخت‌کاری عملی مستحب و قطع آن امری مکروه است و این ذهنیت در ذهن‌ها بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: این ذهنیت، ذهنیت درستی نیست. اگر بپذیریم که این ذهنیت نادرست است، حوزه علمیه قم باید به سرعت هرچه بیشتر به سمت بحث‌های علمی و تخصصی نسبت به درخت و درختکاری و حفظ منابع طبیعی برود.

استاد حوزه علمیه قم گفت: آیا اگر در گذشته از استحباب درختکاری می‌گفتند اشتباه می‌کردند و الان ما می‌خواهیم تصحیح اشتباه گذشتگان را بکنیم یا آنان درست می‌اندیشیدند و ما امروز باید ذهنیت دیگری در خصوص این کار داشته باشیم.

وی ادامه داد: در گذشته درخت و درختکاری موضوعی نبود که مانند امروز پدید آمده است، زمانه هرچه به جلو می‌رود به هرچه تحول و روابط اجتماعی و تکنولوژی بیشتر می‌شود رابطه انسان با طبیعت و رابطه انسان با همه عناصر برپا دارنده طبیعت از جمله درخت یک رابطه ویژه می‌شود.

حجت الاسلام مبلغی اضافه کرد: در ارتباط با محیط‌زیست نظریه تبدل موضوع را داریم، یک حکمی در گذشته به گونه‌ای بوده و امروز به گونه‌ای دیگر تغییر پیدا کرده است و چون به گونه‌ای دیگر شده باید مطابق با موضوع تبدل یافته، استنباط حکم از نو صورت بگیرد و حکم قبلی تکرار نشود.

وی افزود: بسیاری از موضوعات این چنینی عوض می‌شود، در گذشته نه مشکل آب، خاک و هوا و نه مشکل منابع غذایی و محدودیت‌های آن را داشتیم، مشکل بیابان‌ها اگر در گذشته بود مشکلاتی مقطعی و برای محدوده معین بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: امروز مشکل بیابان‌ها و ریزگردها مشکلی برای تمام مردم است؛ در گذشته این همه آلودگی هوا و آلایندگی وجود نداشت و با مشکل کمبود آب مواجه نبودیم و طبیعت در یک مخاطره جدی قرار نداشت.

استاد حوزه علمیه قم افزود: امروز ما نمی‌توانیم مانند گذشته مسئله درخت و درختکاری را مطرح کنیم و فقط از بحث استحباب کاشت و نگهداری آن سخن بگوییم، امروز بحث درختکاری امری لازم و واجب است. کاشت درخت و نگهداری از طبیعت در شرایط امروز بسیار حائز اهمیت است.

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • مرتفع شدن مشکل منابع مالی پروژه راه آهن دورود به خرم آباد
  • افشاگری درباره غیبت‌های مشکوک برخی نمایندگان مجلس
  • افشاگری ها ادامه دارد /بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته اند /چطور استیضاح وزیر صمت یک دفعه در نوبت اول قرار گرفت؟
  • شناسایی ۱۶ هزار میلیارد تومان ملک برای مولد سازی در هرمزگان
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بابلکنار شهرستان بابل
  • مشکل تامین منابع اعتباری پروژه راه آهن لرستان حل شد
  • عدم صدور ویزا همچنان مشکل جدی ماست/ المپیک را قطعی شده می‌دانم
  • حفاظت و حراست از اراضی ملی اولویت دستگاه‌های متولی باشد
  • لزوم ورود حوزه علمیه به عرصه درختکاری و حفظ منابع طبیعی
  • قول وزیر نیرو برای رها کردن بخش دیگری از حق آبه قزوین از سد طالقان