Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس - دماوند: در این روزها که مردم درگیر گرمای نزدیک ۴۰ درجه سوزان تابستان هستند و کم کم با موج جدید ویروس کرونا با عنوان «دلتا پلاس» درگیر می‌شوند، قطعی‌های مکرر و نامنظم آب و برق و گاهی تلفن و اینترنت، امان آنها را بُریده است.

با توجه به تجربه سال‌های گذشته در کم آبی و کاهش تولید برق در نیروگاه‌ها در ایام تابستان، انتظار می‌رفت تا طی یک سال گذشته، برنامه‌ریزی بهتری برای رفع کمبودهای انرژی انجام می‌شد تا زندگی روزمره امروز مردم دچار چالش‌های متفاوت از عدم خدمات‌رسانی نامطلوب نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدول زمان‌بندی خاموشی برق با عنوان «برنامه احتمالی» که برای هر منطقه دو ساعت در روز پیش‌بینی شده و روزانه از سوی شرکت توزیع نیروی برق استان تهران اعلام‌ می‌شود، نامنظم و خاموشی‌ها گاهی تا پنج ساعت در روز هم در برخی مناطق ادامه دارد.

شرکت توزیع نیروی برق استان تهران در تارنمای اختصاصی خود در این راستا اعلام کرده است: به علت افزایش دما و رشد نامتعارف مصرف برق احتمال اعمال خاموشی در حوزه شهرستان‌های استان تهران وجود دارد؛ لذا با عرض پوزش و قدردانی از بردباری شما برنامه خاموشی احتمالی در محدوده شرکت توزیع برق استان تهران اعلام می‌گردد و امید است با صرفه‌جویی همگانی در مصرف برق شاهد تأمین برق پایدار برای مشترکین عزیز باشیم.

بر اساس پیگیری‌های انجام شده از اداره برق منطقه‌ای دماوند نیز، زمان‌بندی و مدیریت خاموشی‌های برق از دست این اداره خارج بوده و از شرکت توزیع نیروی برق استان تهران اعمال می‌شود.

نامنظم بودن جدول زمان‌بندی خاموشی‌های برق/ قطعی‌های مکرر برق در برخی مناطق دماوند

نامنظم بودن خاموشی‌های برق در گرمای سوزان تابستان، سبب چالشی شدن زندگی و کسب و کار روزانه مردم شده و آنها را گلایه‌مند از بی‌تدبیری‌ها کرده است؛ از نانوایی‌ها تا قنادی‌ها و بستنی‌فروشی‌های تابستانه از جمله اصنافی هستند که حسابی از قطعی‌های برق گلایه دارند.

احمدی، یکی از شهروندان دماوند در خصوص خاموشی‌های نامنظم برق می‌گوید: چرا برنامه خاموشی برق به‌صورت شفاف اعلام نمی‌گردد تا معلوم شود که سهم و نوبت هر منطقه چه مقدار است؟

 اگر آنها نمی‌توانند مصرف برق را مدیریت و تامین کنند، حداقل جدول منظمی برای خاموشی‌های برق به مردم اعلام کنند تا بدانند چه تکلیفی دارند

محمدی از کاسبان قنادی شهر دماوند هم با انتقاد از عملکرد وزارت نیرو در تامین برق مصرفی مردم تاکید داشت: شرکت برق بعضی مسیرها را روزی دو - سه بار بدون توجه به زمان کسب و فعالیت مردم قطع می‌کند و بعضی نقاط دیگر اصلا قطعی برق ندارند.

وی ادامه داد: اگر آنها نمی‌توانند مصرف برق را مدیریت و تامین کنند، حداقل جدول منظمی برای خاموشی‌های برق به مردم اعلام کنند تا بدانند چه تکلیفی دارند.

*سخنگوی صنعت برق: برای حفظ پایداری شبکه مجبور به قطع برق شدیم/ قطعی‌های 4 تا 5 ساعته برنامه‌ریزی نشده است

مصطفی رجبی‌مشهدی، سخنگوی صنعت در گفت‌وگو با شبکه خبر گفت: امروز میزان مصرف برق در کشور ۶۵ هزار مگاوات بود، اما مجموع نیروگاه‎های کشور بیشتر از ۵۵ هزار مگاوات نمی‎توانند برق تولید کنند.

وی در خصوص راهکارهای وزارت نیرو برای جبران کمبود برق افزود: برای جبران کسری ۱۰ هزار مگاوات از طریق جابه‌جایی بار در صنایع و تشویق‌های بخش برق خانگی اقدام می‌کنیم؛ اگر این مورد جواب ندهد، خاموشی‌های برنامه‌ریزی اعمال می‌شود!

سخنگوی صنعت برق در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه آیا شدت گرما و افزایش مصرف دلیل خاموشی ها بوده یا ماینرهای استخراج رمز ارز افزود: بخشی از قطعی‌های اخیر ناشی از حادثه بوده و برای حفظ پایداری شبکه مجبور به قطع برق شدیم.

رجبی‌مشهدی با اشاره به اینکه چرا خاموشی‌ها در برخی مناطق ۴ یا ۵ ساعته بوده و مطابق با جداول نیست؟،تصریح کرد: در هیچ منطقه‌ای از کشور قطعی‌های ۴ یا ۵ ساعته برای مشترکان خانگی برنامه‌ریزی نشده و اگر در منطقه‌ای مردم دچار قطعی‌های ۴ یا ۵ ساعته شده‌اند، این مسئله ناشی از بروز اشکالات فنی و یا حوادث موردی در شبکه برق بوده که این اشکالات فنی از قبل قابل پیش بینی نیست.

به هر تقدیر با توجه به کمبود تولید برق در کشور نیاز است تا شهروندان در مصرف برق صرفه‌جویی و مدیریت کنند و از سوی دیگر، وزارت نیرو جدول منظمی برای خاموشی‌های برق در استان تهران و شهرستان‌ها اعلام کند.

*برق، آب شرب مردم را هم قطع کرد/ عدم وجود مدیریت یکپارچه منابع مشکل جدی است

علاوه بر مسأله برق که خود چالش فراوانی برای مردم ایجاد کرده، قطعی‌های مکرر آن نیز مشکلات دیگری هم برای زندگی و کسب و کار مردم به وجود آورده است تا گلایه‌ها و شکایت‌ها مردمی به بیش از گذشته افزایش یابد.

بسیاری از شهروندان دماوندی با ارسال پیام‌هایی از کمبود و قطعی‌های آب شرب به مدت ساعت‌های طولانی در ایام هفته به ویژه روزهای پنج‌شنبه و جمعه انتقاد کردند.

در این راستا، یکی از شهروندان با ارسال پیامی نوشت: روز جمعه از ساعت دو بعد از ظهر بدون اطلاع‌رسانی، آب در ولیعصر شمالی بلوک‌های فنی و حرفه‌ای‌، آب و فاضلاب و شبکه بهداشت و درمان دماوند قطع شده و با ارتباط با شرکت آب و فاضلام اعلام شده تا شنبه آب قطع خواهد بود.

وی بیان کرد: مسئول مربوطه ذکر کرده که منبع آب کلاً به‌دلیل مصرف بی‌رویه خالی شده است؛ واقعا نقش مدیریت آب و فاضلاب منطقه در این بین چیست؟ می‌تواند قبل از اینکه منبع آب اصلی خالی شود، آب مشترکان پرمصرف را قطع کند.

ابراهیمی، از دیگر مشترکان شهر دماوند که در منطقه گیلاوند ساکن است، می‌گوید: در تماس با آبفا، مشکل قطعی برق چاه‌های آب را دلیل قطعی آب عنوان نمودند؛ ظاهرا مطابق گفته کارمند اداره مذکور، فقط ساختمان‌هایی که در ارتفاع قرار گرفته‌اند، بیشتر مشکل خواهند داشت.

وی تاکید داشت: مشکل واگذاری زمین در ارتفاع ظاهراً مشکلات زیادی برای شهروندان خواهد داشت در صورتی که به‌نظر می‌رسد، عدم وجود مدیریت یکپارچه منابع در شهر مشکل بسیار جدی است.

هاشمیان، از شهروندان شهر کیلان نیز با بیان اینکه به مدت سه ماه بوده که یک قطره آب شرب در داخل شبکه‌های خانگی او وجود نداشته است، می‌گوید: ما برای تأمین آب آشامیدنی مجبور به خرید آب از خودروهای حمل آب شده‌ایم و تاکنون دو تا سه میلیون تومان برای این منظور هزینه کرده‌ایم.

برخی از خوش‌نشین‌ها از آب آشامیدنی برای پر کردن استخرها یا آبیاری باغ‌های خود استفاده می‌کنند که این خود یکی از عوامل کمبود آب به شمار می‌رود

وی خاطرنشان کرد: متأسفانه در پی ساخت و سازهای انجام شده در سطح شهر، برخی از خوش‌نشین‌ها از آب آشامیدنی برای پر کردن استخرها یا آبیاری باغ‌های خود استفاده می‌کنند که این خود یکی از عوامل کمبود آب به شمار می‌رود.

کاهش ۴۰ درصدی سطح آب برخی از چاه‌ها در دماوند/ قطعی‌های آب به علت سرریز جمعیت به دماوند و افزایش پیک مصرف است

مراد فرحت، مدیر اداره آب و فاضلاب شهر دماوند در خصوص مشکلات روزهای اخیر در گفت‌وگویی اظهار داشت: قطعی‌های آب به علت سرریز جمعیت تهران و هجوم جمعیت به این شهرستان است و این مهم منتج به این شده که تقریباً هیچ خانه خالی در دماوند یافت نشود؛ حتی در مسکن مهر نیز خانه خالی وجود ندارد!

وی گفت: از سوی دیگر، منابع آبی به سبب بارش کم باران محدود شده‌اند و این منابع در حدی محدود شده که سطح آب برخی از چاه‌ها تا ۴۰ درصد کاهش پیدا کرده است؛ بنابراین ظرفیت منابع را از دست داده‌ایم.

مدیر اداره آب و فاضلاب شهر دماوند ادامه داد: زمانی که برق قطع می‌شود، حدود ۵ الی ۶ چاه از سرویس خارج می‌شوند و حجم بسیاری از مخازن را از دست می‌دهیم، همه این اتفاقات موجب مصرف ذخایر می‌شوند.

فرحت بیان کرد: به سبب اینکه منطقه شیبدار است، با وجود همه مدیریت‌ها و کاهش فشار در منطقه و ایجاد تعادل در شبکه، مطمئنا آب به سمت پایین حرکت می‌کند و مشترکانی که در ارتفاعات سکونت دارند با کمبود آب مواجه شده‌اند.

وی اضافه کرد: در اواخر هفته‌ها که مهمانان به منطقه وارد می‌شوند، پیک بار مصرفی افزایش می‌یابد و دلیل کمبود آب و قطعی آن می‌شود.

قطعی‌ها به آب و برق ختم نمی‌شود؛ شبکه‌های مخابراتی هم مختل می‌شوند

از موضوع چالش‌برانگیز و مشکلات قطعی‌های آب و برق در دماوند که بگذریم، موضوع قطعی اینترنت و گاهی تلفن‌های همراه نیز در پی خاموشی‌های برق به وجود می‌آید.

در برخی از مناطق شهرستان دماوند با توجه به اینکه دکل‌های مخابراتی مستقیم به شبکه برق وصل هستند، بر اثر خاموشی‌های برق، این دکل‌ها نیز از کار افتاده و شبکه‌های مخابراتی دچار اختلال می‌شود.

به هر تقدیر می‌طلبد که مردم با وجود گرمای سوزان تابستان و روشن بودن کولرهای گازی و آبی، همچنان مصرف آب و برق خود را مدیریت کنند تا پیش از این دچار بحران نشویم.

حال سئوال اینجاست، با توجه به مشکلات اساسی که این روزها در زندگی روزمره و کسب و کارهای مردم ایجاد شده، مسئولان ملی و استانی چه تدبیری برای این وضعیت خواهند داشت؛ آیا مردم همچنان با چالش مواجه می‌شوند یا دولت دوازدهم در روزهای پایانی عمر خود، وضع را سامان می‌دهد؟

انتهای پیام/67015/

منبع: فارس

کلیدواژه: آب برق دماوند تابستان قطعی آب برق دماوند برق قطع شد گرمای تابستان کولر گازی کولر آبی برق استان تهران خاموشی های برق برنامه ریزی قطعی های آب آب و فاضلاب شرکت توزیع شهر دماوند خاموشی ها مصرف برق کمبود آب آب و برق قطعی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۴۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ هزار تن گندم استان فارس از آسیب باران و سیل در امان ماند

مدیر سازمان تعاون روستایی استان فارس گفت: هزاران تن از گندم تولیدی کشاورزان شهرستان های جنوبی فارس با برنامه ریزی اصولی تعاونی ها از آسیب جدی در امان ماند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سید کاظم موسوی اظهارداشت: در روزهای اخیر همزمان با برداشت گندم از مزارع با شدت نزولات آسمانی خطر آسیب به گندم تولیدی کشاورزان وجود داشت اما با هماهنگی و مدیریت بحران از سوی  فرمانداران ،جهاد کشاورزی ،اداره کل غله و خدمات بازرگانی و تعاون روستایی این محصول حفظ شد.

وی افزود: حدود 20 هزار تن گندم تولیدی در شهرستان های جنوبی در خطر نابودی به دلیل بارش باران  و سیل بودند که با حمل به موقع به سیلو و انبارها و همچنین پوشاندن گندم های خریداری شده در فضای باز ،از خسارت جلوگیری شد.

مدیر سازمان تعاون روستایی استان فارس ادامه داد: تا کنون در استان فارس بیش از 60 هزار تن گندم به همت شبکه تعاون روستایی خریداری شده که از این میزان بیش از 58 هزار تن به سیلو و انبارها حمل شده است.

موسوی یادآور شد: در حال حاضر 20 مرکز خرید در شهرستان های جنوبی توسط شبکه تعاون روستایی فعال است که تا پایان برداشت گندم در سطح استان بیش از 100 مرکز گندم مازاد کشاورزان را با نرخ تضمینی 17 هزار و 500 تومان برای گندم معمولی و 18 هزار تومان برای گندم دوروم تحویل خواهند گرفت.

انتهای پیام/424/.

دیگر خبرها

  • آرپیچی جواب شهید ادبیان به امان نامه صدام در عملیات بازی‌دراز
  • افزایش هزینه و از دست دادن بازار، مشکلات صنایع در اثر قطعی برق
  • تعیین تکلیف بزرگترین پرونده ثبتی کشور پس از نیم قرن
  • از فصل گرما بدون خاموشی تا سرعت گرفتن افتتاح پروژه‌های عمرانی در نصف جهان
  • تابستان منهای خاموشی
  • ۲۰ هزار تن گندم استان فارس از آسیب باران و سیل در امان ماند
  • عبور موفق از پیک تابستان نیازمند همراهی مردم/ جایزه ۶۰۰ دستگاه خودرو ویژه مشترکین کم مصرف
  • عبور موفق از پیک تابستان امسال نیازمند همراهی مردم کردستان
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • افشاگری رشیدی کوچی: افرادی محکومیت قطعی داشتند، اما به دلیل نزدیکی شان به دولت در مجلس آینده حضور دارند / می‌خواهند ریاست را هم به جریان پایداری نزدیک کنند